Clubinformatie

Karateclub Noritsu is een karatevereniging die al bijna 40 jaar bestaat. Rond 1978 is het begonnen met een groepje vrienden die samen karate wilden beoefenen, inmiddels is de vereniging aangesloten bij de Nederlandse Karate Associatie (NKA) die weer is aangesloten bij de International Federation of Karate (IFK) van Hanshi Steve Arneil. Dit betekent dat we lid zijn van een officiële bond en deelnemen aan bondsevenementen, zoals wedstrijden, open dagen, lerarenweekenden, zomerkampen en ons ook houden aan de regels en richtlijnen van deze bond.

V.l.n.r. de leraren van Karateclub Noritsu: Senpai Joost Kools (2e Dan), Senpai Huub Wilborts (1e Dan), Senpai Arno van der Loo (2e Dan), Senpai Joost Kimenai (1e Dan), Senpai Hilde Wilborts (1e Dan), Sensei Pascal van Roozendaal (4e Dan), Senpai Bart Spijkhoven (1e Dan) en Senpai Jan van Beek (2e Dan).

Locatie

De locatie waar de lessen worden verzorgd is sporthal de Uilenpoort te Baarle-Nassau, deze sporthal begeeft zich naast basisschool 'De Akkerwinde'. Bekijk hier de locatie in Google Maps. Het adres is Schoolstraat 12, 5111 XP te Baarle-Nassau.

Trainingstijden

Maandag:

• Jeugd: 19.00 - 20.00 uur
  • Volwassenen: 20.00 - 21.00 uur

Vrijdag:

• Jeugd & volwassenen: 19.00 - 20.00 uur. Het is mogelijk om voor specifieke doeleinden, zoals examens of wedstrijden, door te trainen tot 20.30 uur.

Kennismakingslessen
Iedereen (vanaf 7 jaar) die een keer karate wil proberen, kan bij ons twee keer meetrainen zonder verplichtingen. Deze twee lessen zijn vanzelfsprekend gratis en hieraan kun je deelnemen in normale sportkleding.

Kosten
Voor de trainingen van Karateclub Noritsu wordt de volgende contributie gerekend:
1. Voor leden tot 18 jaar, 1 training per week: € 9,- per maand.
2. Voor leden tot 18 jaar, 2 trainingen per week: € 14,- per maand.
3. Voor leden vanaf 18 jaar, 1 training per week: € 12,- per maand.
4. Voor leden vanaf 18 jaar, 2 trainingen per week: € 16,- per maand.

Gezinsleden krijgen daarnaast nog een aantrekkelijke korting! De korting voor het 2e, 3e, etc. gezinslid bedraagt € 2,- per maand.

Wil je meer informatie over onze karateclub, dan kun je mailen naar het adres:
info@karateclubnoritsu.nl.

Ook kun je contact opnemen met één van onderstaande leraren / bestuursleden: